Sierlijk stucwerk
in elke kleur en structuur

Alle soorten stucwerk voor diverse toepassingen

Op het gebied van wand- en plafondafwerkingen zijn er veel mogelijkheden. Graag zijn wij u van dienst om de basis te leggen voor een schitterend interieur. Door onze jarenlange ervaring en het werken met de allerbeste producten staan wij garant voor het beste resultaat. Op deze manier is de basis van uw interieur een absolute meerwaarde voor uw woning. Omdat smaken verschillen hebben wij een breed aanbod in mogelijkheden en kleuren. Graag helpen wij u verder om uw wanden en plafonds aan te passen aan uw persoonlijke smaak en stijl.

Ons bedrijf is gespecialiseerd op elk gebied van stukadoren:

Stucwerk

Pleisterwerk is een zeer strakke afwerking van een wand of plafond en wordt op een ambachtelijke wijze aangebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gips of cement gebonden materialen.

Meer lezen »

Spack spuitwerk/
spuitpleister

Bij machinaal stucwerk word de gips met een machine op de muren gespoten en vervolgens glad afgewerkt. Bij standaard stukadoorswerk waar veel meters worden gemaakt, is machinaal stucwerk een ideale oplossing.

Meer lezen »

Tex spuitwerk

Tex spuitwerk, ook wel airless spuitwerk genoemd, is een snelle manier om uw wanden en plafonds streeploos en zonder structuur te schilderen in elke gewenste kleur.

Meer lezen »

Akoestisch spuitwerk

Akoestisch spuit- en pleisterwerk met sterk geluidsabsorberende en galmbeperkende eigenschappen is beschikbaar in een rijk palet aan kleuren en texturen. Geschikt voor iedere ondergrond, onderhoudsvriendelijk, energiebesparend en eenvoudig bij te werken.

Meer lezen »

Plafonds/lijstwerk/
ornamenten

Plafonds kunnen met verschillende technieken en producten worden afgewerkt. Van het traditionele spackplafond tot een heel klassiek plafond met lijsten en ornamenten behoren tot de mogelijkheden.

Meer lezen »

Betonlook/
marmerlook

Als u op zoek bent naar een exclusieve afwerking van uw muren of plafonds, dan kunt ook kiezen voor de exclusieve uitstraling van betonlook of marmerlook. Deze afwerkingen zijn uiterst geschikt voor in badkamers, maar ook in uw woonkamer of keuken.

Meer lezen »

Buiten stucwerk/
gevelisolatie

U heeft een nieuw stuk aan uw huis laten bouwen, of een oud huis waarvan u de gevels niet meer mooi vindt. Dit zijn allemaal redenen om te overwegen de buitenkant van uw woning of kantoor te laten stucadoren.

Meer lezen »