Ambachtelijke lijstwerken en ornamenten

Plafond / lijstwerken / ornamenten

Zitten er beschadigingen, scheuren of vlekken in uw plafond of is uw plafond om een andere reden toe aan een opknapbeurt? Een plafond is een prominent onderdeel van uw woning en een slecht onderhouden plafond doet dan ook afbreuk aan uw gehele interieur.

Heeft u uw plafond netjes af laten werken door een stucadoor, maar mist u toch nog iets? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor ornamenten. Deze stijlvolle rozetten of sierlijsten worden gemaakt van pleisterwerk en geven een ruimte direct extra klasse.

Plafond afwerking

Plafonds kunnen met verschillende technieken en producten worden afgewerkt. Van het traditionele spackplafond tot een heel klassiek plafond met lijsten en ornamenten behoren tot de mogelijkheden. Ook kunnen hele moderne plafonds met schaduwvoeg of verdiepte plint of gewoon een glad plafond worden vervaardigd. Het voordeel van een gestukadoord plafond is dat hierdoor een ruimtelijk effect en een luxere uitstraling ontstaat. Voor de verdere afwerking kan worden gekozen tussen traditionele roltechnieken of moderne airless spuittechnieken.

Bekijk onze projecten »

Lijstwerken en ornamenten

Lijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen. Sierlijsten, kroonlijsten en rozetten geven een strakke kamer rust en uitstraling. U heeft bij lijstwerk en ornamenten keuze uit diverse varianten: handgemaakt, nieuw (uit ons brede assortiment), restauratie van uw bestaande lijstwerk. Zo is er voor iedere smaak wel een oplossing en dat geeft een stukje sfeer in uw woonhuis. Zo kunt u zelf uw plafond samenstellen naar eigen wensen en smaak. Ook voor uw buitengevel zijn er veel mogelijkheden met sierlijsten.

Bekijk onze projecten »