Spackwerk is in alle kleuren verkrijgbaar

Spack spuitwerk / spuitpleister

Naast het stucwerk bieden wij ook spackspuiten aan, ook wel spuitpleister genoemd. Deze relatief goedkope decoratieve plafond- en wandafwerking wordt veelal gebruikt bij nieuwbouw en renovatiewerken. Van grote projecten voor bijvoorbeeld woningcoöperaties, zoals bijvoorbeeld "Forum Reeshof" in Tilburg wat wij hebben gerealiseerd (zie foto's), tot kleinere projecten voor de woningbouw en particulieren.

Spack bestaat uit kalk en een kunsthars en wordt met een spuitmachine op de muren aangebracht. Spackwerk wordt in 2 lagen aangebracht. De eerste laag wordt erop gespoten en vlak getrokken. Het lijkt dan een egaal vlak gestuukte muur. Alle oneffenheden zijn dan weggepleisterd. Als de 1e laag droog is wordt de 2e laag de afwerklaag aangebracht.

Spackwerk is in alle kleuren verkrijgbaar en u heeft tevens de keuze uit de dikte van de gebruikte korrel. Zo kunt u kiezen voor een heel fijne korrel, een middel of een grove korrel. Door de oneindige kleur/structuur combinaties kunt u uw muur helemaal naar uw eigen smaak laten maken.

Bekijk onze projecten »