Stucwerk op ambachtelijke wijze

Stucwerk (pleisterwerk)

Pleisterwerk is een zeer strakke afwerking van een wand of plafond, bestaande uit een enkellaags systeem van hand en hechtgips. In principe kan pleisterwerk overal binnenshuis worden toegepast, mits er een goede ondergrond aanwezig is.

Naast het gewone pleisterwerk, is het ook mogelijk om een krasvaste gipslaag aan te brengen. Deze gipslaag is uitermate sterk en ideaal voor gebruiksintensieve ruimtes zoals kantoorruimtes, kinderkamer, garage, maar ook openbare gelegenheden. De gipslaag is schilderklaar en wij kunnen deze dan ook meteen in uw gewenste kleur spuiten met onze airless spuittechniek.

Bekijk onze projecten »

Sierpleister

Sierpleister is een verzamelnaam voor diverse structuurpleisters. De meest bekenden hiervan zijn spachtelputz en granol. Sierpleisters zijn er in verschillende structuren en korreldiktes en zijn in alle gewenste kleuren te verkrijgen. Het is een kunstharsgebonden product en daardoor zo hard dat beschadigingen vrijwel nihil zijn. Sierpleisters zijn goed te reinigen en kunnen eventueel worden overschilderd met Latex. Het aanbrengen van sierpleisters vereist wel een vlakke ondergrond. Sierpleisters zijn zowel binnen als buiten toe te passen.

Bekijk onze projecten »