Vakwerk met
NOA-Afbouwgarantie

Rivostuc staat al meer dan 15 jaar voor u klaar

Rivostuc is een erkend stucadoorsbedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring. Met ons vaste team van gekwalificeerd personeel is Rivostuc dus vertrouwd en sterk in stucwerk. Wij doen alle soorten stucwerk voor nieuwbouwprojecten, verbouwingen, renovatie en buitengevel isolatie. Met onze ervaring, een gedegen kennis, en het juiste gereedschap kunnen wij uw wensen vertalen naar de juiste oplossingen en ideeën. Bijna niets is ons vreemd, omdat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Wij weten waar duurzaam en fraai vormgegeven stukwerk aan moet voldoen en zullen dit met zorg en tot in detail afwerken.

Onze projecten verschillen van klein tot groot. Zo brengen we niet alleen stucwerk aan de binnenkant van uw huis aan, maar ook aan de buitenkant. We kunnen uw kantoor opknappen of gaan we aan de slag met renovatie- en nieuwbouwprojecten voor woningcorporaties. Klassiek stukwerk, modern of een combinatie van beiden? Een speciale afwerking die uw gewone kamer omtovert tot een pareltje? Voor ons ervaren team van stucadoors is geen opdracht te groot (of te klein). Kijk naar onze mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Waaraan herkent u de vakman

Meer dan de helft van alle Nederlanders heeft een huis van vóór 1976. Logisch dus, dat er in ons land flink wordt verbouwd. Voor velen is het huis verkopen en verhuizen naar het ‘perfecte’ huis nu even geen optie. Maar uw eigen huis verbouwen, dat kan natuurlijk wel! Het lage btw-tarief van 6% is daarbij mooi meegenomen!

Waar moet u op letten bij het selecteren van een stukadoor, vloerenlegger of ander afbouwbedrijf? Gebruik de checklist van NOA-Afbouwgarantie en verzeker u ervan dat u bij ons vakwerk krijgt!

De garantie van écht vakwerk met NOA-Afbouwgarantie

Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom geven wij op alle werkzaamheden NOA-Afbouwgarantie. Over deze voorwaarden zijn afspraken gemaakt met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Hierin zijn de rechten en plichten van u als opdrachtgever en ons - als opdrachtnemer - helder vastgelegd. Daarom hebben wij geen kleine lettertjes in onze contracten.